Stretnutie s ministrom životného prostredia

tlačové správy
sociálny dialóg
19.12.2023
Novinky k téme
#1

Stretnutie s ministrom životného prostredia

19.12.2023
sociálny dialóg
tlačové správy
Hlavnými témami stretnutia zamestnávateľov, združených v RÚZ, s podpredsedom vlády a ministrom životného prostredia SR Tomášom Tarabom boli záväzky Slovenska voči dohodám na úrovni Európskej únie (EÚ) a realizácia kľúčových reforiem v oblasti životného prostredia s presahom na domáci podnikateľský sektor. Zamestnávatelia v rámci stretnutia s ministrom diskutovali aj o nevyhnutnosti prijímania takých legislatívnych zmien, ktoré minimalizujú možné negatívne dopady na slovenský priemysel a jednotlivé podniky, a tiež zabezpečia ich udržateľnú transformáciu bez ohrozenia ich konkurencieschopnosti.
#2

Zamestnávatelia sa stretli s ministrom životného prostredia

19.12.2023
sociálny dialóg
tlačové správy
Hlavnými témami stretnutia boli záväzky Slovenska voči dohodám na úrovni Európskej únie (EÚ) a realizácia kľúčových reforiem v oblasti životného prostredia s presahom na domáci podnikateľský sektor. Zamestnávatelia v rámci stretnutia s ministrom diskutovali aj o nevyhnutnosti prijímania takých legislatívnych zmien, ktoré minimalizujú možné negatívne dopady na slovenský priemysel a jednotlivé podniky, a tiež zabezpečia ich udržateľnú transformáciu bez ohrozenia ich konkurencieschopnosti.
O autorovi
Petra Podhorcová hovorkyňa Vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Má dlhoročné skúsenosti s prácou v najväčších slovenských printových, televíznych a rozhlasových médiách. Ako hovorkyňa RÚZ zodp...